UIT DE PRAKTIJK
VANUIT EEN OUDER
VANUIT EEN LEERKRACHT

vanuit een leerkracht

vanuit een ouder

uit de praktijk

Leerkrachten en docenten 

Kikidio heeft ervaring met coaching van leerkrachten en docenten die hun onderwijs willen aanpassen aan de leerbehoeften van meer- en hoogbegaafde leerlingen. Wat komt daar bij kijken? Hoe kun je compacten, maar toch ook verrijken? Hoe kan je dat praktisch vormgeven? En hoe begeleid je de leerlingen? Wat betekent het voor het klassenklimaat?

 

 jongetje met wereldbol.003

Kikidio biedt ondersteuning aan scholen voor zowel primair als voortgezet onderwijs. Wilt u begeleiding bij het vormgeven van zorg op maat voor uw (hoog)begaafde leerlingen? Wenst u wellicht advies over het opstellen van een beleidsplan hoogbegaafdheid? (zie advisering) Of wilt u gerichte begeleiding van een leerling, leerkracht of docent? Dan bent u bij Kikidio aan het juiste adres!

Heeft u een vraag over een leerling of heeft een docent behoefte aan individuele begeleiding dan kan Kikidio Velp dat verzorgen. Vertrouwen staat natuurlijk voorop. U kunt begeleiding aanvragen over inhoudelijke, maar ook over pedagogisch en didactische vragen. Wij zoeken in de individuele begeleiding naar de kracht van een persoon en sluiten daar bij aan om ontwikkeling te stimuleren.

 

 

ACTUALITEITEN
TWITTER
MAIL

Een goede school leert leerlingen breed te denken. Alle leerlingen verdienen inspirerend uitdagend en zinvol onderwijs.

> Lees meer...