KRISTA DEN HERTOG HEINS
KIKIDIO VELP
ROUTE

krista-denhertog-heins

wereldbol met rode stip.001

widgetblok bos meisjes hoog

 

 

Met de auto  

 

Vanaf Velperbroek circuit

Neem afslag Velp. Rijd rechtdoor. Ga bij de kruising met stoplichten rechtdoor de Kennedylaan op. Rijd de Kennedylaan uit tot de T-splitsing. Ga rechtsaf. Dit is de Hoofdstraat. Deze weg gaat over in de Zutphensestraatweg. Aan uw rechterhand treft u een Esso tankstation aan. Ongeveer 100 meter na dit Esso tankstation, is nummer 24 aan uw linkerhand.

 

Vanaf Arnhem

Rijd richting Velp over de Velperweg. U gaat alleen maar rechtdoor. De Velperweg gaat over in de Hoofdstraat en daarna in de Zutphensestraatweg.

 

Vanaf Rheden

Rijd richting Velp over de N785. In Velp komt u bij een rotonde. U gaat rechtdoor richting het centrum van Velp. Dit is de Zuphensestraatweg. Ongeveer 100 meter na de rotonde is nummer 24 aan uw rechterhand.

 

Parkeren

De parkeermogelijkheden bij nummer 24 zijn beperkt. U kunt het beste in één van de zijstraten parkeren. Kikidio Velp zit tussen de Heemskerklaan (aan de centrumkant van Velp) en de Biesdelselaan (aan de Rhedense kant) in.

 

Met het openbaar vervoer

Vanaf Arnhem

 

Met de bus

Lijn 1 (Oosterbeek – Velp) richting Velp: uitstappen bij de halte ‘Heemskerklaan’. Kikidio Velp is tegenover de bushalte.

 

Met de trein

 

Neem de stoptrein richting Zutphen. Stap uit bij station Velp.

 

Lopend vanaf station Velp

Loop naar het stationsplein(tje) en de parkeerplaatsen (aan de Noordzijde van het station). Ga met uw rug naar het station staan en loop de Havelaarstraat in. Deze straat staat loodrecht op het station. Loop rechtdoor tot u aan een T-splitsing komt. Dit is de Zutphensestraatweg. Sla rechtsaf en loop rechtdoor richting Rheden. Schuin tegenover het Esso tankstation is nummer 24 en bent u aangekomen bij Kikidio Velp.

 

N.B. Velp ligt in Gelderland.

ACTUALITEITEN
TWITTER
MAIL

Een goede school leert leerlingen breed te denken. Alle leerlingen verdienen inspirerend uitdagend en zinvol onderwijs.

> Lees meer...