KRISTA DEN HERTOG HEINS
KIKIDIO VELP
ROUTE

krista-denhertog-heins

wereldbol met rode stip.001

widgetblok bos meisjes hoog

 

Met de auto  

 

Vanaf Velperbroek circuit

Neem afslag Velp. Rijd rechtdoor. Ga bij de kruising met stoplichten rechtdoor de Kennedylaan op. Rijd de Kennedylaan uit tot de T-splitsing. Ga rechtsaf en direct linksaf (Overbeeklaan). U rijdt deze weg af, na de vijver gaat u linksaf (is de tweede links). U bent nu op de Prins Hendriklaan. Bij de viersprong gaat u rechtdoor. Kikidio Velp zit aan het eind van deze straat aan uw rechterhand. Ons pand zit aan het eind van een oprit. 

 

Vanaf Arnhem

Rijd richting Velp over de Velperweg. U gaat alleen maar rechtdoor. De Velperweg gaat over in de Hoofdstraat. In het centrum gaat u linksaf de Parkstraat in (tegenover de Hema). U houdt rechts aan (deze straat heet de Boulevard). U gaat de eerste straat links. Dit is de Prins Hendriklaan. Kikidio Velp zit aan het eind van deze straat aan uw rechterhand. Ons pand zit aan het eind van een oprit. 

 

Vanaf Rheden

Rijd richting Velp over de N785. In Velp komt u bij een rotonde. U gaat rechtdoor richting het centrum van Velp. Voor het centrum van Velp gaat u rechtsaf de Overbeeklaan in. U rijdt deze weg af, na de vijver gaat u linksaf (is de tweede links). U bent nu op de Prins Hendriklaan. Bij de viersprong gaat u rechtdoor. Kikidio Velp zit aan het eind van deze straat aan uw rechterhand. Ons pand zit aan het eind van een oprit. 

 

Parkeren

Het laatste stuk van de Prins Hendriklaan is eenrichtingsverkeer. De parkeermogelijkheden zijn beperkt. U kunt ook in een zijstraat parkeren of in het centrum van Velp bij Odin. Vanaf het centrum kunt u lopend de Parkstraat in. Houd dan links aan en ga de eerste straat rechts. 

 

Met het openbaar vervoer

 

Met de bus

Lijn 1 (Oosterbeek – Velp) vanuit Arnhem stopt in het centrum van Velp. Stap uit bij de halte ‘ Emmastraat’. Loop een stukje terug en ga rechtsaf de Parkstraat in. Houd links aan en neem na een tijdje de eerste straat rechts.

 

Met de trein

Neem de stoptrein richting Zutphen. Stap uit bij station Velp.

 

Lopend vanaf station Velp

Loop naar het stationsplein(tje) en de parkeerplaatsen (aan de Noordzijde van het station). Ga met uw rug naar het station staan en loop naar links. Ga rechtsaf de Stationsstraat in. Loop rechtdoor tot de Zutphensestraatweg. Sla linksaf. Loop helemaal door tot in het centrum. Ga rechtsaf de Parkstraat in. Houd links aan en neem de eerste straat rechts.

 

N.B. Velp ligt in Gelderland.

ACTUALITEITEN
TWITTER
MAIL

Een goede school leert leerlingen breed te denken. Alle leerlingen verdienen inspirerend uitdagend en zinvol onderwijs.

> Lees meer...